Leuke en erg unieke vergaderlocatie in het hart van Friesland, slechts 5 minuten van de centrale as!

Ben je op zoek naar een leuke en unieke vergaderlocatie in Friesland, waar je niet alleen kunt vergaderen maar ook kunt trainen, brainstormen, workshops organiseren, of gewoon gezellig kunt samenkomen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Onze locatie is gelegen in het prachtige coulisselandschap van Friesland, slechts op een steenworp afstand van de snelweg (centrale as), waardoor het gemakkelijk bereikbaar is voor jou en jouw gasten.

Onze ruimte biedt uitzicht over onze melkkoeien in de stal en baadt in natuurlijk licht, wat zorgt voor een inspirerende omgeving die de creativiteit stimuleert. Of je nu strategieën wilt bespreken, nieuwe ideeën wilt genereren of teambuildingactiviteiten wilt uitvoeren, onze locatie biedt de ideale setting.

Vergaderlocatie 

Daarnaast is onze ruimte uitgerust met alle moderne voorzieningen die nodig zijn om jouw bijeenkomst soepel te laten verlopen. Van audiovisuele apparatuur tot comfortabele zitplaatsen, wij zorgen ervoor dat je niets tekort komt tijdens jouw verblijf bij ons.

En wat is er beter dan na een productieve vergadering te genieten van een heerlijke lunch? Dit kan met onze speciale lunchmenu’s, samengesteld met dagverse Wâld Suvel van onze eigen boerderij en andere lokale lekkernijen. Zo kun je niet alleen genieten van een productieve dag, maar ook van de authentieke smaken van Friesland.

Kortom, als je op zoek bent naar een unieke en leuke vergaderlocatie in Friesland, waar natuurlijke schoonheid, comfort en culinaire verwennerij samenkomen, nodigen wij je van harte uit om bij ons langs te komen en te genieten van een onvergetelijke ervaring.

Kom en ontdek de magie van vergaderen te midden van de prachtige omgeving van Friesland!

De maximale capaciteit is 40 personen

Faciliteiten

Gratis WiFi

Beamer

Flip-over

Keuken

Unieke vergaderzaal met uitzicht op de koeien

Vrije parkeergelegenheden

Tarieven

Zaalhuur
2-40 personen
1 dagdeel   €   65,-
2 dagdelen € 115,-
3 dagdelen € 150,-

Beamer €35,-

Koffie met wat lekkers
Onbeperkt koffie, thee, water met huisgemaakte cake

€7,50- per persoon

Lunch uit de streek
Assortiment luxe broodjes van de bakker, verse huisgemaakte soep, stokbrood, vruchtenyoghurt of vruchtenkwark, muesli, vruchten karnedrank, melk, chocolademelk, vers fruit

€ 19,50 per persoon

Extra’s:

  • Drankje met borrelplank kaas en droge worst   €7,50 pp
  • Rondleiding melkveebedrijf                         €50,-


Alle prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen.

Contact opnemen

Bonnie Andringa
 
Zomerweg 23 

9251 MG Burgum

Telefoon: + 31 628827040