Onze zuivel
De melk stroomt rechtstreeks van de melkstal naar de ketels in onze zuivelkeuken. In de zuivelkeuken verwerken we de hoogwaardige melk in volle yoghurt, karnemelk, kwark, roomboter, kefir, chocolademelk, roomijs en meer. In totaal bestaat ons Wâldsuvel assortiment uit 10 soorten zuivelproducten in meer dan 50 verschillende smaken. Heb jij ze allemaal al geproefd?








- Boeren kwark
- Kwark aardbei
- Kwark sinaasappel
- Kwark seizoenssmaak

- Boeren karnemelk
- Karnemelk boomgaardfruit
- Karnemelk framboos
- Karnemelk sinaasappel

- Boeren yoghurt
- Yoghurt Vanille
- Yoghurt aardbei
- Yoghurt banaan
- Yoghurt sinaasappel
- Yoghurt seizoenssmaken

- Boeren kefir
- Kefir framboos
- Kefir limoen cactus

- Boeren vla vanille
- Boeren vla chocolade
- Boeren vla blanke
- Boeren vla aardbei
- Boeren vla banaan
- Boeren vla framboos
- Boeren vla caramel
- Boeren vla sinaasappel
- Boeren vla mango-passie
- Boeren vla seizoenssmaken

- Ijskoffie
- Chocolademelk
- Griesmeelpudding
- Slagroom
- Roomboter
- Crême fraiche

- Roomijs
- Roomijs aardbei
- Roomijs banaan
- Roomijs caramel pecan
- Stracciatella
- Roomijs sinaasappel
- Roomijs amarena
- Roomijs yoghurt
- Roomijs moijto
- Roomijs Kinderbueno
- Roomijs kokos witte chocolade

- Jonge Els
- Jong belegen Bjirk
- Belegen Bjirk
RUNDVLEES
Een product waarbij diervriendelijkheid en transparantie een grote rol spelen. Het rundvlees wat bij ons verkrijgbaar is, is van bekende herkomst waarbij de koeien een goed leven hebben gehad. Wij willen natuurlijk graag dat de koeien op ons erf blijven. Daarom verzorgen we ze goed. De slachtrijpe koeien gaan naar slagerij Rijpma in Gytsjerk. Dit is nog een zelf slachtende keurslager waar de dieren fatsoenlijk en netjes behandeld worden.
- Onbewerkt
- Transparant
- Antibiotica vrij
- Keurslager Rijpma in Giekerk
Het vlees verkopen we vacuüm, diepgevroren en klein verpakt in onze boerderijwinkel. Daarnaast vindt u gehakt, pepersteaks, saucijzen en hamburgers in de vleesautomaat.
Assortiment
- Gekruid Rundergehakt
- Ongekruid Rundergehakt
- Rundersaucijzen
- Hamburger
- Tartaarburgers
- Bieflappen
- Succadelappen
- Mager rundvlees
- Dikke Lende
- Dunne Lende
- Hachee / stoofvlees
- Riblappen
- Haasbiefstuk
- Kogelbiefstuk
- Lever
- Staart